Kycklingwok |
Till denna kycklingwok använder jag:
Kycklingfilé
Zucchini
Röd paprika
Gul paprika
Gul lök
Vitkål
Svamp
Smör att steka allt i.
Skalar och hackar löken. Fräser den i en wokpanna. Skär kycklingen i mindre bitar och steker i en annan stekpanna. Kryddar med salt, citronpeppar och cayennepeppar. Låter kycklingen får färg och lägger över den till löken. Steker små mängder av kycklingen. Precis så den får färg.
Hackar vitkål, zucchini, paprika och svampen. Låter vitkålen steka tillsammans med kycklingen så att den börjar mjukna. Tillsätter sedan zucchinin och låter den steka tillsammans med kycklingen så länge att den är nästan genomskinlig. Lägger då i paprika och svamp. Steker klart.
Kryddar eventuellt mer om så önskas.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar