Om mig

Sockerberoende och hetsätning är något jag lever med och försöker hantera. Här är du välkommen att följa med på min resa! Utbildar mig till kostrådgivare och sedan även till rådgivare för sockerberoende. Här kommer en blandning av träning, kost, LCHF, recept och annat smått och gott finnas. Sommaren 2015 blev jag sjukskriven för utmattning. Resan har börjat till att komma tillbaka. Välkommen att följa med =) På bloggen "viljanattlevalivet" kommer ni få följa utmattningen på ett mer ingående sätt. Det är en del av min terapi. Mailadress: sockerfrittliv@telia.com

tisdag 11 mars 2014

Kraftlös

Har nog aldrig känt mig så kraftlös som jag gör nu. Sover inte bra men har tidigare inte reagerat på det här sättet. Jag orkar inte gå upp för trapporna på jobbet, knappt upp för trapporna hemma.

Hade gympa i går och det var med järnvilja jag jobbade med armarna. Vi joggar på stället och boxar med armarna. Det var bly i mina armar.

 Tröttheten börjar påverka mitt arbete och jag vet inte hur jag skall hantera det. Måste hitta någon vitamin eller annat lämpligt preparat som gör att jag blir piggare. Vårtrötthet har fått en helt annan innebörd hos mig i år. För så här illa har det aldrig varit.

Suck och stön!

2 kommentarer:

  1. D-vitamin hjälper mig massor, kika hos kostdoktorn.se hur mkt du kan ta o ta en hög dos iallafall under hela mars o april. Annette, Linköping, kram

    SvaraRadera
  2. Tack det skall jag kolla =) Behöver all energi jag kan hitta känner jag!! Kram

    SvaraRadera