Om mig

Sockerberoende och hetsätning är något jag lever med och försöker hantera. Här är du välkommen att följa med på min resa! Utbildar mig till kostrådgivare och sedan även till rådgivare för sockerberoende. Här kommer en blandning av träning, kost, LCHF, recept och annat smått och gott finnas. Sommaren 2015 blev jag sjukskriven för utmattning. Resan har börjat till att komma tillbaka. Välkommen att följa med =) På bloggen "viljanattlevalivet" kommer ni få följa utmattningen på ett mer ingående sätt. Det är en del av min terapi. Mailadress: sockerfrittliv@telia.com

tisdag 5 november 2013

AAAJJJJJ!!!!



Någon har kört över mig med en ångvält. Eller halva mig för det är mest vänster arm och höft som värker. Sist var det höger så det flyttar på sig också.

Värker om jag rör mig, värker om jag inte rör mig, värker hur f*n jag än gör. Det är frustrerande. En del av fingerlederna känns som om det är fullt av kaktustaggar i. Ni vet den när stickande känslan som inte går att få bort. Det är mina fingrar idag.

Vänster handled och tumme är inte heller kul. Jag vill verkligen veta vem som körde!! Va skit du ska få tillbaka ;)

Fryser om fötterna så raggarstrumporna (vi kallade raggsockorna för de när jag var yngre), vad ska de bli i vinter???

Tröttheten är ännu kvar men det är inget nytt.

Har också insett att jag behöver dra ner på kaffet. En kopp på morgonen, en på förmiddagen och en på eftermiddagen är för mycket. Jag som druckit en kanna vid varje tillfälle förut. Har även hällt i mjölk för att rädda magen. Men nu ryker de snart helt. Eftermiddagskaffet får åka först tror jag.

Ja det är skit med denna kropp! Var köper man en ny?? Tips mottages tacksamt =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar